‘Moli’ će ploviti na sezonskoj liniji prema Korčuli

Trajekt “Moli” iz flote “Linijske nacionalne plovidbe” iz Splita od petka će ploviti na sezonskoj liniji između Drvenika i Dominča na Korčuli. Upravno vijeće Agencije za obalni linijski pomorski promet ocijenilo je prihvatljivom ponudu splitskog brodara koji će prugu između Makarske rivijere i Korčule održavati do 11. rujna.

Brod “Moli”, kapaciteta 193 putnika i 40 automobila, bio je svojedobno zamjenski trajekt kada je tadašnja “SEM Marina” imala koncesiju za županijsku liniju između Splita i Supetra.

Na novom zadatku taj će brod isplovljavati iz Drvenika po dva puta dnevno u razdoblju od 17. lipnja do 14. srpnja, te od 29. kolovoza do 11. rujna, dok su u visokoj sezoni, od 15. srpnja do 28. kolovoza, predviđene po tri svakodnevne partence u oba smjera. Predviđeno je trajanje plovidbe od dva sata i 15 minuta.

Sezonska linija Drvenik-Dominče, koju je godinama održavala “Mediteranska plovidba” iz Korčule, a lani i “Jadrolinija”, ove je godine bila ponuđena LNP-u, te državnom brodaru i “Rapskoj plovidbi” koji su izvijestili Agenciju da nemaju slobodan trajekt.

Pošalji dalje:

2 komentara “‘Moli’ će ploviti na sezonskoj liniji prema Korčuli

  1. meho (Uredi)

    E gospe ti svašta plovi po ovem Jadranu. Ja se u to “plovilo” neću ukrcat.

    Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. pokojni kukalo (Uredi)

    na ponos i diku velikoj korculanskoj brodarskoj firmi !!kojoj boje gredu politikanska mesetarenja s gradjevinskim zemljistem nego brodaranje!!a nacionalnoj plovidbi zelin mirno more i bericetnu poslovnu goginu!

    Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0

Komentari su zatvoreni.