Poslovni adresar Grada Korčule

Grad Korčula je 16. lipnja ove godine pokrenuo svoj novi web portal na internet adresi www.korcula.hr/poslovni_adresar.
Od sada preko ove web stranice možete pristupati objavljenim informacijama o aktivnostima, proizvodima i uslugama korčulanske poslovne zajednice.
Svaki registrirani korisnik na ovom portalu ima mogućnost samostalnog kreiranja sadržaja i potpune prilagodbe stranica vlastitim interesima.

Projekt Poslovni adresar pokrenut je u Gradskoj upravi Grada Korčule s ciljem da se na jednom mjestu prikupe i objedine svi lokalni gospodarski subjekti i institucije, kako bi potencijalni klijenti i građani jednostavno i brzo mogli dobiti što potpunije informacije o njihovim aktivnostima, proizvodma i uslugama.

Poslovni adresar Grada Korčule je portal na kojem svi poduzetnici, obrtnici, zadrugari, privatni iznajmljivači, ustanove i instiutucije s područja Grada Korčule mogu besplatno oglašavati i predstavljati svoje organizacije, aktivnosti, proizvode i usluge.

Portal Poslovni adresar Grada Korčule otvoren je za sve gospodarski subjekte i institucije s područja Grada Korčule koji se registriraju i prijave za korištenje njegovih usluga.

Glavno obilježje prezentiranja i oglašavanja na stranicama Poslovnog adresara je da registrirani korisnici (obrtnici, tvrtke, institucije…) sami kreiraju svoje oglase koristeći efikasan CMS sustav koji je je ugrađen u portal. Na taj način oni mogu za svega nekoliko minuta, u svega nekoliko koraka, besplatno izraditi i objaviti svoj oglas. Vaš oglas je u stvari Vaša web stranica na kojoj koristeći tekst, slike, animacije, video i sl. možete na portalu predstaviti  cjelokupnu ponudu svojih proizvoda i usluga.
Dodatna značajka ovog portala je da svi registrirani oglašivači mogu najaviti različita događanja (rasprodaje, radionice, prezentacije, konferencije i sl. putem Kalendara događanja.

U Poslovnom adresaru inegrirane su funkcije kataloga poslovnih subjekata razvrstanih po kategorijama djelatnosti, kalendara događanja, vijesti, recenzija, kontakata i dr.

Nadamo se da će korčulanski poduzetnici, obrtnici i ostali naći svoj poslovni interes da se pridruže realizaciji projekta Poslovnog adresara i da iskoriste jedinstvenu priliku besplatnog internet oglašavanja.

Želja nam je da ovaj portal bude mjesto za korištenje i pretraživanje informacija vezanih za obavljanje svih djelatnosti u našem Gradu.

Registrirajte se i preuzmite svoje besplatno oglašavanje na http://www.korcula.hr/poslovni_adresar

Pokažite posjetiteljima Vaše proizvode i usluge na portalu Poslovni adresar Grada Korčule.
Sve usluge vrijede 12 mjeseci, 24/7!

Pošalji dalje: