FOTO: Korčulanske mažoretkinje na natjecanju

Na regionalnom natjecanju koji se održao 17.06.2011 u Solinu sudjelovale su mažoretkinje  iz Dubrovačko-nerevanske i Splitsko-dalmatinske županije.  Među njima natjecale  su se i naše mažoretkinje u deset kategorija, u tri dobne skupine: MineMe od 6-8 god., mlađe juniorke od 8-10 god, i juniorke 12 god. i više.

U konkurenciji SOLO od 6-8 godina brončanu medalju, treće mjesto osvojila je Anabella Jung. U konkurenciji SOLO od 8-10 godina natjecale su se Ena Depolo i Iva Musa. SOLO od 12 i iznad,brončanu medalju osvojila je Tina Kapor, a Mirjana Jurić osvojila je u svojoj kategoriji prvo mjesto, zlatnu medalju. U kategoriji DUO srebrnu medalju osvojile su Tina Kapor i Katarina Jurić. U kategoriji DUO 8-10 godina su nastupile Karla Farac i Bernarda Foretić. U grupama u kategoriji EXIBITION po prvi puta nastupile su najmlađe mažoretkinje od 6-8 godina. Grupa od 8-10 godina osvojila je prvo mjesto,zlatnu medalju.

Naše najstarije mažoretkinje u grupi od 12 godina i iznad osvojile su treće mjesto, brončana medalja.

Zahvaljujemo svima koji su svojim dobrovoljnim prilogom na godišnjem koncertu mažoretkinja omogućili djeci da se pripreme za ovo natjecanje. Prikupljeno je 2.690 kn.

Zahvaljujemo roditeljima koji su pratili djecu na natjecanju i pomogli im u pripremama. Ovo je veliki uspjeh, biti prijavljen u 10 kategorija i osvojiti 6 medalja. Roditelji se također zahvaljuju trenerici Lyudmili Jung i ponosni su što su naša djeca u punom svjetlu predstavili Grad Korčulu.

Hvala.

Pošalji dalje: