Maki pomozi!

Ovih dana ispod Plave zastave u ACI marini u Korčuli dogodio se susret nekadašnjih kolega iz poglavarstva Grada Korčule sadašnjeg gradonačelnika Mirka i direktora marine Makija.

Za svih bio je to nezaboravan trenutak radosti,možda nije za ovu damu u sredini, po pretpostavci, iako su je čuvala ova dva ponosita muškarca, nju je kao predstavnicu Pokreta prijatelja prirode žuljala neprirodna cipela.

Uz ispriku svima koje prepoznajemo na slici, pokušao sam tako “uživo”, prokomentirati ovu dogodovštinu.

Cipele su odavno nedjeljiv dio imidža svake žene,njezin način osebujnosti i nezamjenjiv dio njezine garderobe, i sigurno su i osobni ukus predstavnica ljepšeg spola.

Njezin pogled prema cipeli namamio je Mirkota da sažaljivo bespomoćno pogleda, a onda je kao gost (po mom izmišljenom zaključku) poručio Makiju “Danu Marko Ti pomozi”.

A Marko zamišljen nečim drugim, odgovorio Mirkotu – Ne mogu znaš da više nisam u poglavarstvu.

I Plava zastava se vijori na jarbolu ACI marine, sudionici ovog mog izmišljenog komentara su na svojim aktivnostima, a Vama svima koji čitate, želim samo (tamo i ovamo) da mirno i zadovoljno kročite u ljetne dane i noći, ružno ostavite za sobom i Lijepo se provedite i zabavite! Viko ne viko = Napisao i snimio: Niko Perić

Pošalji dalje:

Jedan komentar za “Maki pomozi!

  1. Macak (Uredi)

    ne kapiram što je pjesnik htio reći!Koji je smisao cijele priče. Molim pojašnjenje.

    Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0

Komentari su zatvoreni.