HDZ pozvao Uskok da ispita rad korčulanskog gradonačelnika

Vijećnici HDZ-a u Gradu Korčuli u nazočnosti predsjednika ŽO HDZ-a dubrovačko neretvanske županije Frana Matušića pozvali su na jutrošnjoj presici u Dubrovniku Uskok i sve mjerodavne institucije da ispitaju rad korčulanskog gradonačelnika Mirka Duhovića koji je zlouporabio položaj i ovlasti i oštetio Grad Korčulu.

HDZ-ovci tvrde kako je Duhović izmjenama i dopunama Prostornoga plana Korčule prenamijenio 7000 četvornih metara građevinskog zemljišta, od kojih je polovicu Grad Korčula ranije kupio, u negrađevinsko područje da bi na drugom mjestu proširio građevinsku zonu na 1500 četvornih metara zemljišta čiji su vlasnici njegovi stranački kolege SDP-ovci i rodbina, a sve izbjegavši odluke Gradskog vijeća Korčule.

– Time je  obezvrijedio gradsko zemljište, kao i privatno zemljište obitelji Granić – naveli su predsjednik Kluba HDZ-HSS u Gradskom vijeću Korčule Andro Fabris i potpredsjednik korčulanskog HDZ-a  Jakov Belić. Oni su istaknuli kako je Grad Korčula pred bankrotom jer se plaće u gradskoj upravi isplaćuju bez uplate doprinosa, nema novaca za društvene djelatnosti niti se mogu financijski pratiti gradske investicije.

– Pokazalo se nakon posljednjih izbora da problem nije Gradsko vijeće nego gradonačelnik – rekli su korčulanski HDZ-ovci. Oni su naročito izrazili zadovoljstvo uspjehom koji je njihova koalicija pokazala pobjedom na nedavnim izborima za mjesne odbore, te smatraju kako je to pokazatelj kako je Korčulanima nakon 11 godina dosta SDP-ove vlasti.

F. Matušić nije želio govoriti o datumu parlamentarni izbora, o tome će javnost izvijestiti premijerka, rekao je.

(mrk) – Dubrovački vjesnik

Vijećnici HDZ-a u Gradu Korčuli u nazočnosti predsjednika ŽO HDZ-a dubrovačko neretvanske županije Frana Matušića pozvali su na jutrošnjoj presici u Dubrovniku Uskok i sve mjerodavne institucije da ispitaju rad korčulanskog gradonačelnika Mirka Duhovića koji je zlouporabio položaj i ovlasti i oštetio Grad Korčulu. HDZ-ovci tvrde kako je Duhović izmjenama i dopunama Prostornoga plana Korčule prenamijenio 7000 četvornih metara građevinskog zemljišta, od kojih je polovicu Grad Korčula ranije kupio, u negrađevinsko područje da bi na drugom mjestu proširio građevinsku zonu na 1500 četvornih metara zemljišta čiji su vlasnici njegovi stranački kolege SDP-ovci i rodbina, a sve izbjegavši odluke Gradskog vijeća Korčule. – Time je  obezvrijedio gradsko zemljište, kao i privatno zemljište obitelji Granić – naveli su predsjednik Kluba HDZ-HSS u Gradskom vijeću Korčule Andro Fabris i predsjednik korčulanskog HDZ-a  Jakov Belić. Oni su istaknuli kako je Grad Korčula pred bankrotom jer se plaće u gradskoj upravi isplaćuju bez uplate doprinosa, nema novaca za društvene djelatnosti niti se mogu financijski pratiti gradske investicije. – Pokazalo se nakon posljednjih izbora da problem nije Gradsko vijeće nego gradonačelnik – rekli su korčulanski HDZ-ovci. Oni su naročito izrazili zadovoljstvo uspjehom koji je njihova koalicija pokazala pobjedom na nedavnim izborima za mjesne odbore, te smatraju kako je to pokazatelj kako je Korčulanima nakon 11 godina dosta SDP-ove vlasti. F. Matušić nije želio govoriti o datumu parlamentarni izbora, o tome će javnost izvijestiti premijerka, rekao je. (mrk)
Pošalji dalje:

4 komentara “HDZ pozvao Uskok da ispita rad korčulanskog gradonačelnika

 1. wwwww (Uredi)

  tko o cemu ja o glupom komentaru papeta….zasto nebi uskok provjeri neke sumljive radnje u korculi kojima se bavi onaj takozvani gradonacelnik????
  oli si i ti umisan pa te strah????

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
 2. norant (Uredi)

  Molim malo pojašnjenje ŠTO znaći POZVATI, da li je to isto kao i PODNJET prijavu zbog gore navedenog???
  Osobno mi se čini da je neodgovorno ( da se niko ne uvridi )nekog pozivati, a da je politički odgovorno prema nekome ako za to postoje argumenti podnjeti prijavu mjerodavnim institucijama, zar ne???

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0

Komentari su zatvoreni.