Korčulanska liga o reformi hitne medicinske službe

Korčulanska liga uputila je javno pismo potpredsjedniku Vlade i ministru zdravstva i socijalne skrbi Darku Milinoviću, gradonačelniku Grada Korčule Mirku Duhoviću i ravnatelju Doma zdravlja Korčula, dr. Josipu Podbevšeku, koje se odnosi na reformu hitne medicinske službe

DOPIS (pdf)

Pošalji dalje:

4 komentara “Korčulanska liga o reformi hitne medicinske službe

 1. viva (Uredi)

  Mene ne čudi ovo sa reformom hitne medicinske pomoći. Oli ne vidite da zadnjih godina sve ide u tom pravcu. A znate što je sljedeće? Reforma trajektnih linija! Uvodi se nova pruga Orebić – Prigradica, a ukida se Orebić – Dominče. Ovo za Prigradicu se više isplati. To je racionalnije. A kad dođe reforma mreže benzinskih postaja INA će se preselit u Blato. Žalosno!

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
 2. Punkt T1 (Uredi)

  Zahvaljujući reformi hitne medicinske pomoći sjetili se veliki humanisti i zaštitnici malih mista Lumbarde, Račišća, Žirnova, Pupnata.
  Za li ministar Milinović da u Račišću, Žrnovu i Lumbardi nema ambulante. Čara i Smokvica Imaju.
  Zna li ministar Milinović datijekom ljeta kada su Lumbarda, Račišće, Kneža i Banja puni gostiju nema ni dežurstva ni ambulante u tim prostorima.Sve u Korčulu. Ministar Milinović zna da više stanovnika živi na zapadnom dijelu otoka. Sve u Korčulu. Ništa po seli. Zašto bi vilani zapošljavali svoju dicu po seli. Sve u Korčulu !

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
 3. Račišće (Uredi)

  “Korčulanska liga”…
  Ma falili ste ime dat. Boje bi bilo da se zovete “Korčulanska 2. liga”!!!
  I po facama, i poslu, i po svemu – 2. liga …

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
 4. Punkt T1 (Uredi)

  Ov ponašat se ki malo dite. Pokrije oči rukama i reče ” Sad me ne vidiš ” Najboje je spremit i ne vidit ono što ti ne odgovara.

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0

Komentari su zatvoreni.