Jadranski susreti

Pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma uz partnere  HTZ i Hrvatske gospodarske komore sinoć su na korčulanskom plivalištu KPK održane Jadranske igre na kojima je sudjelovalo šest korčulanskih ekipa :Bepinini Anđeli, Laki pingvini, Leteći nojevi, Sveti Antun Tulipani i Žrnovski galijoti.

Organizator je ponudio pet natjecateljskih disciplina u kojima je pojedinačni plasman pripao pobjedničkoj ekipi Svetog Antuna (iz istoimenog Gradskog kotara) koji su u disciplinama  Vodena gusjenica i Potezanje konopa osigurali prvo mjesto s 20 bodova ( jer se konop bodovao s dvostrukim brojem) ispred Lakih pingvina s bodom manje od prvoplasiranoga. Treće su mjesto osvojili Tulipani s 16 bodova.

Pobjedom u Korčuli ekipa Sveti Antun je stekla pravo daljnjeg nastupa u regionalnom četvrtfinalu .

Brojna publika pratila je program, uz navijačke rekvizite bodreći svoje natjecatelje, dok je pobjedničke medalje uručio zamjenik korčulanskog gradonačelnika Franc Stenek.

Sveti Antun će predstavljati Grad Korčulu između 37 Jadranskih igara u kojima sudjeluje 256 ekipa s ukupno 2080 natjecatelja koji će se boriti za glavnu nagradu – vatrogasno vozilo u finalnoj završnici 04.rujna 2011.u Biogradu na moru.

Korčula je imala čast da bude prva destinacija u Dubrovačko neretvanskoj županiji,nakon Korčule domaćinstvo preuzimaju općine  Slano i Konavle ( 11 i 12 srpnja 2011, te Grad Metković 14. srpnja.

Tekst i snimak: Niko Perić

Pošalji dalje:

2 komentara “Jadranski susreti

 1. vana (Uredi)

  Iskrene cestitke i puno sreće u finalu žele Bepinini anđeli!
  Preporučamo pripreme u kominu!

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
 2. vana (Uredi)

  Cestitke Sv.Antunu na pobjedi, preporučamo pripreme u kominu!!!!!

  Ekipa Bepinini anđeli

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0

Komentari su zatvoreni.