ODRŽANO MODNO DOGAĐANJE “KoRčUlA inspirira”

Treće izdanje modnog događanja “KoRčUlA inspirira”  uspješno je privedeno kraju revijama renomiranih dizajnera: Kristine Ivančević, Ivane Denoble, Viktora Skelete, Maria Brkića i Ivane Salečić.

Korčula, 22. kolovoza 2011. – Modno događanje “KoRčUlA inspirira” otvorila je Kristina Ivančević vlasnica brenda KRISTYLE. U svojoj kolekciji koristila je najfinije materijale svile i pamuka. Kolekcija naziva CHAMPAGNE CRUISE 2012 namjenjena je suvremenoj, samostalnoj, sexy ženi koja “zna što hoće”, a cijela priča vezana za kolekciju je za potrošaće dubljeg džepa.

Nakon jedine dizajnerice odjeće na pistu su nastupili dizajneri nakita među kojima se posebno istaknuo Viktor Skeleta sa svojim ogrlicama, te Ivana Salečić “majka” projekta.

U svim kolekcijama nakita prevladavalo je drago kamenje, biseri, koralji i srebro.

“Drago mi je da je projekt koji sam prije par godna započela prepoznat. Ne znam kako da se izrazim i da Vam opišem tu sada novu priču koju su Nikola i Lana stvorili jer je to zbilja nešto predivno za otok i Grad Korčulu, ali i za kompletnu modnu scenu” izjavila je Ivana Salečić, osnovateljica projekta KoRčUlA inspirira

Manifestaciju su ove godine podržali mnogi renomirani gosti iz svijeta politike i mode. U prvom redu sjedali su Vesna i Ivica Brkičić, Predstavnici iz Ureda predsjednica RH, Maja Zlokić, Stanka Arbanasin, Lucija Bionidić, Mario Todorović Čoda, Ivan Oreb, misice Ana Goreta i Antonija Kalinić, Marko Skokandić u pratnji supruge, Milan Grbin u pratnji supruge, Ivana Šeparović i Dario Markuš, Danijela Farčić, Iva Ivelja i mnogi drugi

Pošalji dalje: