Započinje Liga veterana

Niko

U subotu,07. studenoga ove godine s početkom u 17 sati na igralištu Pod balonom započinje  malonogometno prvenstvo Korčule u Ligi veterana, To su igrači stariji od 40 godina života, koji su prošle godine ( prvaci Cosmos) prihvatili ovaj način rekreacijsko natjecateljskog  igranja, prvenstveno oni koji se ne bave sportom ni tjelesnim vježbanjem, koji su se u tom pogledu zapustili i žele to ispraviti. Prvenstvo, kako i sve do sada po svim kategorijama ( kadeti, seniori i veterani ) vodi Liga malog nogometa Korčula ( od prije 4 godine mijenja naziv u Savez, a sada se registriranjem vraća ponovo na Ligu.

Predsjednik je i povjerenik natjecanja Niko Perić. Zamjenik =Ante Novaković.

Tajnik = Tonći Šeparović, članovi uprave : Ivo Simoni, Svemir Bavčević, Stjepan Franotović i  Niko  Markovina „Zec“ za ekipe izvan gradske zajednice.

Novost je da u terenu mogu biti i do dva igrača mlađa od 40 godina, ali moraju biti stariji od 35.

Prva je utakmica u 17 sati : OMLADINCI- OREBIĆ. Zatim u 17,50 PUPNAT-VIGANJ.  U 18,30 COSMOS – VETERANI, i u 19,15 sati LUMBARDA – ŽRNOVO.

Sveukupnih 7 subota trajat će prvi dio natjecanja, dok će se drugi proljetni dio nastaviti krajem veljače 2010. godine.  Tekst : Niko Perić- Snimak Paval Šain

Na slici : Povjerenik natjecanja Niko Perić

Pošalji dalje: