Tučnjava u kafiću u Blatu

Jučer oko 4 sata u ugostiteljskom objektu u Blatu na Korčuli, 24-godišnji državljanin BiH i 21-godišnjak iz Blata su narušavali javni red i mir. Državljanin BiH iz vozila je uzeo metalni bokser s kojim se vratio do ugostiteljskog objekta s namjerom daljnjeg obračuna s 21-godišnjakom, a u čemu su ga spriječili gosti u ugostiteljskom objektu. Oko 5 sati državljanin BiH se na ulici susreo s 21-godišnjakom i krenuo prema njemu s ispitivačem za struju. Daljnji sukob su spriječili trojica muškaraca u dobi od 23 do 32 godine, svi iz Blata, kojom prilikom im je državljanin BiH verbalno prijetio i ispitivačem ozlijedio njih dvojicu nanijevši im lakše tjelesne ozljede konstatirane u Domu zdravlja u Blatu.

Državljanin BiH je jučer u jutarnjim satima, pronađen i uhićen nakon čega je doveden u prostorije policije na kriminalističko istraživanje, izvijestili su iz PU Dubrovačko – neretvanske.

Njega se sumnjiči da je počinio kaznena djela teške tjelesne ozljede u pokušaju i prijetnje, te će tijekom današnjeg dana uz kaznenu prijavu bit doveden u Istražni centar Županijskog suda u Dubrovniku. Protiv osumnjičenog državljanina BiH slijedi i optužni prijedlog po Zakonu o oružju, a zbog narušavanja javnog reda i mira protiv njega i 21-godišnjaka iz Blata također slijedi optužni prijedlog.

(dv)

Pošalji dalje: