FOTO: I Vranjic iz Solina u borbi za vatrogasno vozilo!

Ekipa „Vranjic-Solin“ posljednja je ekipa u najboljoj četvorki jadranskih „malih mista“ koja će se u velikom finalu Jadranskih igara boriti za vatrogasno vozilo.

Svoje je vještine i nadmoć nad ostalim ekipama regije 4 – Žedno i dvi Slatinke iz mjesta Žedno –Trogir, Ja, ja i Jelenko-Konavle te Sv. Antun iz Korčule, Vranjička ekipa dokazala kroz pet nedjeljnih igara: blago, pršut,  utrka magaraca, spašavanje turistkinje i, odlučujući, konop.

Srebrom se okitila ekipa iz Trogira, dok su članovi konavoske ekipe svoju broncu s ponosom pokazivali svojim navijačima na prepunim tribinama. Praznih ruku ostala je samo ekipa Sv. Antuna iz Korčule.

Kako se sprema dobra „dalmatinske spize“, svima je uživo iz „Jadranske kuhinje“, prenosila Karmela Vukov-Colić, a u stvaranje što boljeg domaćeg kaštelanskog recepta borile su se ekipe stranih turista.

Strani, ali domaći, koji su ove nedjelje uživali u jadranskom ugođaju Kaštela, mogli su u osim u „Igrama“ uživati i u akciji „Vrijedne ruke“ koja je ovom prilikom održana na portu u Kaštel Starom. Radi se o akciji Ministarstva gospodarstva rada i poduzetništva, Hrvatske gospodarske komore i Hrvatske obrtnička komore kojom se želi informirati javnost o postojanju samozatajnih, marljivih ljudi koji svojim umijećem proizvode ekološke proizvode, suvenire, rukotvorine i tradicijske obrte.

Medalje  najbolje plasiranoj ekipi, u ime suorganizatora, uručio je gradonačelnik Grada Kaštela, gdin. Josip Berket.

Grad Kaštela,  domaćin četvrte poluzavršnice „Jadranskih igara“ pokazao se kao izvrstan domaćin, a podršku su dali i lokalni sponzori Turistička zajednica Kaštela, hotel Resnik, Marina Kaštela, Zračna luka i Cemex.

Generalni pokrovitelj Jadranskih igara je Ministarstvo turizma RH, a partneri projekta su HRT, Hrvatska gospodarska komora, Hrvatska obrtnička komora i Hrvatska turistička zajednica.

Sljedeće nedjelje, 04. rujna najbolje ekipe svih jadranskih regija, borit će se za vatrogasno vozilo u velikom finalu u Biogradu na moru.

Veliko finale  možete pratiti uživo na HTV1 odmah nakon „Velog mista“.

O Jadranskim igrama 2011. više saznajte na www.jadranskeigre.com.

Pošalji dalje:

Jedan komentar za “FOTO: I Vranjic iz Solina u borbi za vatrogasno vozilo!

  1. mirkec (Uredi)

    Natjecateljima svaka čast, ali produkcija emisije i njeni voditelji su katastrofa

    Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0

Komentari su zatvoreni.