Za Sabor Davor Penić ili Mladen Marelić?

Poznata su imena koja će dubrovački SDP kandidirati za listu Kukuriku koalicije u našoj izbornoj jedinici. To su Olga Muratti, Tatjana Šimac Bonačić,  Niko Šalja, Mladen Gojun, Božidar Memed,  Mujica Zijadić i Marija Kisić Kamić koji su se na sinoćnjem sastanku gradske organizacije predložili međusobno. Među njima na listu će iz Dubrovnika samo jedan, a koji i koja će biti druga dva kandidata iz naše Županije odlučit će ŽO SDP-a Dubrovačko neretvanske županije koji će se sastati sutra.

Za dva ‘županijska mjesta’ esdepeovci se  trebaju navodno odlučiti između predsjednika Županijske organizacije stranke Davora Penića i Mladena Marelića s Korčule te  Dalibora Obradovića iz Metkovića i Iva Karamatića iz Ploča.

Kako se doznaje predlaganje dubrovačkih kandidata teklo je na način da je Tatjanu Šimac Bonačić predložila Ivana Labaš, aktualnu predsjednicu SDP-a Olgu Muratti predložio je Niko Šalja, a  Šalju Josip Mikulić. Mladena Gojuna i Mujicu Zijadića predložila Marija Kisić Kamić, a nju i Božidara Memeda je predložio Mujica Zijadić. Poznato je kako je dubrovački SDP podijeljen u nekoliko frakcija – tzv. Olginu  i Tanjinu, a k tome tu su i ‘nezadovoljnici’ koji  Muratti i Bonačić ne mogu oprostiti koalicijski ugovor s Nezavisnom listom Pera Vićana u Gradskom vijeću Dubrovnika. Svi prijedlozi sa životopisom idu u središnjicu stranke, a tko će biti na listi znat će se navodno 14. studenoga.

(mrk) Dubrovački vjesnik

Pošalji dalje:

2 komentara “Za Sabor Davor Penić ili Mladen Marelić?

Komentari su zatvoreni.