Odigrano drugo kolo Lige veterana

nogometna_lopta

Više od očekivanog postiglo je ovogodišnje Liga natjecanja u malom nogometu za igrače starije dobi =Veterani.

Prema komentarima sudionika natjecanja ( 7 ekipa po desetak igrača) uz odobravanje, prema mišljenju voditelja lige dobro su došli i oni kritičari s dozom ljubomore, jer njihovim komentarima stvaraju dodatnu popularizaciju ovakvog večernjeg okupljanja u dvorani.

Liga je postigla zamišljeno: Dati doprinos u povezivanju i proširivanju spoznaja o koristima i prednostima ovakve vrste rekreacije kao faktora aktivnog odmora, kojom se mogu uspješno popraviti i nadoknaditi negativni utjecaji mirovanja i urbanizacije života, koji i stvaraju sve veće pojave faktora rizika za mnoge bolesti.

U drugom kolu na igralištu Pod balonom ovaj je vikend dao moguće ( iako prerane ) prognoze, tko će od ekipa biti u vrhu tablice. Evo rezultata : COSMOSOMLADINCI 4:1 (2:1),

OREBIĆLUMBARDA 2 : 1 (2:1), PUPNATŽRNOVO 3 : 1 ( 1 : 1 ). Viganj je u ovom kolu bio bez protivnika. Na tablici vode Orebić i Pupnat po 6 bodova, Lumbarda i Cosmos dijele treće i četvrto mjesto= po tri osvojena boda.Bez pobjeda i bodova su : Viganj, Omladinci i Žrnovo.

Slijedeće treće kolo odigrava se u nadolazeću subotu ( 21. XI. 2009.), također na igralištu Pod balonom. Sastaju se : Viganj – Žrnovo  u l6,30 sati, Pupnat –Orebić u l7, 15 i  Lumbarda-Cosmos u 18 sati.

Niko Perić

Pošalji dalje: