Akcija preuređenja dječeg parkića na području Sv. Antuna

park-015

Mala skupina mama i gradski kotar Sv. Antun pokreće akciju preuređenja dječeg parkića na području Sv. Antuna. Cilj je prikupiti novčana sredstva kako bi se kupilio više maštovitog sadržaja za parkić(vrtuljak, ljuljačke, klupice….) Trenutačno stanje parka je pomalo depresivno; jedna polomljena klackalica, tobogan i mala nepraktična penjalica.

Dječi park je puno više od samih ljuljačka i tobogana, to je mjesto dječe igre, mašte, socijalne interakcije, stvaranja novih prijateljstava, i druženja. Naša djeca zaslužuju iste parkove kakve imaju dijeca u Zagrebu, Splitu…  No uređeniji i ljepši okoliš je i dio kulture življenja, koju Korčula kao turistički grad zaslužuje imati. Parkić se nalazi na izrazito frekventnom mjestu i ljeti tuda prođe mnogo turista.

Rekviziti za uređenje parka su nažalost jako skupi, stoga apeliramo na lokalne firme da nam pomognu koliko su u mogučnosti.

Građani  koji su zainteresirani da pomognu u ovoj akciji moći će ubaciti svoj prilog u kutiju koja će biti za to posebno postavljena u supermarketu Studenac (Sv. Antun) ili uplatiti na žiro račun grada Korčule (sa naznakom za uređenje parka Sv.Antun).

Hvala!


Pošalji dalje: