Odigrano treće kolo Lige veterana

nogometna_lopta

Na igralištu Pod balonom odigrano je u subotu ( 21.studenoga,2009.) treće kolo malonogometnog prvenstva Korčule koje organizira Savez Malog Nogometa Korčula za uzrast igrača veteranske dobi.

Kolo puno iznenađenja, koliko rezultatski, toliko po dramatičnom rasporedu. Igrali su prvoplasirani s istim brojem bodova (6) PUPNAT i OREBIĆ,gdje se je po prikazanoj igri moglo teško odrediti godine igrača ( većina oko 50 ) jer su igrali kao seniori. Pupnat je tri minute prije kraja utakmice vodio 2:1, da bi na kraju bili zadovoljni i jedni i drugi, kao i višebrojna publika.

Zatim utakmica između treće LUMBARDE i četvrtog COSMOSA, također izjednačene ekipe po 3 boda. U ovoj su utakmici igrači Lumbarde prikazali vrhunsko znanje, jer već dvadesetak godine momčad Cosmosa ( vječiti prvaci ) nikada nisu izgubili utakmicu više od 2 zgoditka razlike,da bi u ovoj primili čistu peticu ,5:0.

Raspored je opet htio da se nađu protivnici bez bodova= VIGANJ i ŽRNOVO.

Igrači iz Vignja su lako i velikim rezultatom 6 : 2 nadigrali Žrnovo.

U ovom su kolu OMLADINCI bili slobodni.

Slijedeće, četvrto kolo Lige veterana, trebalo bi se po rezervaciji dvorane odigrati u subotu, 28. studenoga,2009. Međutim u 18 sati igraju rukometaši Korčule, pak su satnice malonogometaša veterana upitne.

Nakon tri kola i dalje su prvoplasirani OREBIĆ s gol razlikom 10 : 5 uz 7 bodova koliko ima i PUPNAT s gol razlikom 7 : 4. Treća je LUMBARDA 12:3 s 6 osvojenih bodova. VIGANJ je četvrti  7:4 uz tri boda. Peto mjesto drži COSMOS 4:6 uz tri boda. Na začelju su bez bodova: OMLADINCI 3:10 i ŽRNOVO 4:15.

Pošalji dalje: