Odigrano četvrto kolo Lige veterana

nogometna_lopta

Na igralištu Pod balonom odigrano je u subotu ( 28.studenoga,2009.) četvrto ( 4 ) kolo malonogometnog prvenstva Korčule koje organizira Savez Malog Nogometa Korčula za uzrast igrača veteranske dobi.

Pobjednici su se mogli prognozirati i prije utakmica, iako se rezultat kod svih kretao iznenađujuće. Tako su OMLADINCI vodili 3 : 1 protiv VIGNJA, da bi na kraju izgubili rezultatom 5 : 3.

OREBIĆ vrlo dobrom igrom vjerojatno kandidira i za prvaka prvog dijela natjecanja jer su do sada jedini bez poraza. U ovom su kolu lako pobijedili Žrnovo 4: 0. Možda bi po nekim navijačima bila iznenađujuća pobjeda Cosmosa protiv Pupnata. Iako tijesnim rezultatom COSMOS – PUPNAT 5:4 , ovaj je rezultat nepovoljan za Pupnat u daljnjoj igri za prvaka,jer su slijedeće kolo slobodni, nemaju protivnika zbog neparnog broja ekipa. U šestom je kolu ŽRNOVO bez protivnika, i OREBIĆ u zadnjem sedmom kolu.

TABLICA nakon 4. kola se nije promijenila u odnosu na prethodno.

OREBIĆ je prvi ( 14 : 5 ) sa 10 osvojenih bodova,ispred PUPNATA koji ( 11:9)

imaju 7.  Slijede tri momčadi po 6 bodova :

LUMBARDA (12:3), VIGANJ (12:7), i  COSMOS ( 9:10).

Na začelju su bez bodova :OMLADINCI ( 6:15 ) i ŽRNOVO gol razlikom 4:19.

U ovom je kolu LUMBARDA bila slobodna.

Peto prvenstveno kolo se igra u subotu, 5. prosinca ove godine, na igralištu Pod balonom : OREBIĆ : VIGANJ  u 17,15 sati.  COSMOS : ŽRNOVO  u  18  i   LUMBARDA : OMLADINCI  u 18,45 sati.

Niko     Perić

Pošalji dalje: